Sloopwerken

Bij sloopwerkzaamheden komt het nodige vakmanschap kijken. Zeker wanneer je als bedrijf een goede invulling wilt geven aan begrippen als ‘duurzaamheid’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Slopen is precisiewerk, vooral als je de vrijgekomen materialen wilt hergebruiken.

Een circulair proces

Combinatie van kennis en techniek
We combineren bij onze sloopwerkzaamheden technische kennis, kunde, inzicht en goed materieel voor het gewenste resultaat. Zo voldoet ons moderne machinepark aan de laatste eisen qua techniek en veiligheid. Onze machines beantwoorden aan de laagste emissienormen wat een minimale CO2-uitstoot op projecten garandeert. Ook zijn al onze hydraulische kranen van drieënhalf ton en zwaarder uitgerust met het beproefde Oil-Quick snelwisselsysteem, waardoor onze machinisten in no time kunnen wisselen van hydraulisch uitrustingsstuk.


Ervaren specialisten
Om nog efficiënter, preciezer en veiliger te kunnen werken, beschikken wij over een team van specialisten die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen op basis van hun ervaring en terugkerende training en scholing. Zij bereiden elk project tot in detail voor en zijn gewend om hun kennis en ervaring op creatieve wijze in te zetten, mochten zij met onvoorziene en/of complexe situaties worden geconfronteerd.


Beperken van overlast

Wij begeleiden en ontzorgen onze opdrachtgevers op elk niveau. Bij Bork voelen we veel verantwoordelijkheid voor veiligheid, kwaliteit en milieu. Daarom slopen we bij ieder project met respect voor omgeving, mens, dier en milieu. We vinden het belangrijk dat onze mensen veilig hun werk kunnen doen en dat de omgeving en de mensen die er wonen zo weinig mogelijk hinder van onze werkzaamheden ondervinden. Wij beperken de overlast voor mens en omgeving op een aantal manieren. Zo beschikken we over elektrisch aangedreven machines waardoor er geen sprake is van schadelijke uitlaatgassen. Ook breken we waar mogelijk vrijgekomen puin ter plekke zodat transportbewegingen geminimaliseerd worden en maken we gebruik van slooprobots, die precisiewerk uit handen nemen en het werk een stukje lichter en veiliger maken.

Bent u op zoek naar ruimte voor vooruitgang?

Wij onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. 0528 - 33 12 25

Onze sectoren

Projectontwikkeling

Vanuit een circulair gedachtegoed treedt Bork op het gebied van diverse sloopwerken op als sparringpartner van projectontwikkelaars en aannemers.

Overheid

Voor de overheid biedt Bork een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.

Industrie

Bork zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.

Agrarisch

Bork biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven
binnen de agrarische sector.

Calamiteiten

Bij calamiteiten biedt Bork
net dat beetje extra, door menselijkheid te waarborgen
in een situatie die dat - soms heel urgent - nodig heeft.

Recente projecten

Circulaire demontage school Ruinerwold
Bij Bork draait alles om het ‘nieuwe slopen’. Dit betekent dat wij niet alleen een gebouw of installatie weghalen, of demonteren, maar ook meedenken in het gehele bouwproces.
Renovatiesloop en asbestsanering Melkhal Enschede
Onze missie bij Bork is het zorgen voor een veilig en duurzaam gebruik van gebouwen. Vanuit die missie, en een prettige samenwerking rondom een sloopproject in het verleden, heeft de Rabobank ons de opdracht gegeven om de oude Melkhal aan de Raiffeisenstraat in Enschede klaar te maken voor een nieuwe invulling.
Sloop brug Hasselt
Bij Bork staat ieder sloopproject in het teken van vakmanschap met oog voor veiligheid, kwaliteit en respect voor de omgeving. Deze aspecten kwamen wederom samen bij de sloop van een brug over de Klinkerweg te Hasselt. Door deze brug te demonteren, hebben we ruimte geschapen voor het plaatsen van een nieuwe en veiligere variant.