Wat doen wij voor de agrarische sector?

Bork biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven binnen de agrarische sector. Denk hierbij aan opdrachtgevers die zich richten op voedselvoorziening en veehouderij. Zo verzorgen wij de sanering en sloop van oude agrarische gebouwen, zoals complete stalcomplexen die bedekt zijn met asbesthoudende golfplaten. Op die manier dragen we bij aan een veilige ruimte voor agrarische vooruitgang.

Bent u op zoek naar ruimte voor vooruitgang?

Wij onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. 0528 - 33 12 25

Recente projecten

Sporthal de Marsch en CBS De Kooi
Bork heeft in 2020 de opdracht gekregen om de sporthal De Marsch in Paterswolde en OBS + GZ De Kooi circulair te demonteren/slopen. De gemeente Tynaarlo heeft deze opdracht via RW Advies B.V. aanbesteed. De sporthal in Paterswolde bestond uit een tweetal hallen (groen en geel) met bijbehorende tribunes, kantine, kleedkamers, etc. De school in Eelde bestond uit een schoolgebouw inclusief een gymzaal.
Circulaire demontage school Ruinerwold
Bij Bork draait alles om het ‘nieuwe slopen’. Dit betekent dat wij niet alleen een gebouw of installatie weghalen, of demonteren, maar ook meedenken in het gehele bouwproces.