Openstaande vacatures

Meewerkend voorman sloopwerken

Uren:
Fulltime (40 uur) uur p/w
Functie:
Meewerkend voorman sloopwerken
Locatie:
Stuifzand (nabij Hoogeveen)

Open solicitatie

Uren:
0 uur p/w
Functie:
Open solicitatie
Locatie:
Onbekend

Word de sloper van morgen

Bork is, met circa 150 gespecialiseerde medewerkers, inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. Slopen gaat vandaag de dag met veel meer beleid dan voorheen; het hergebruik van materialen heeft een vlucht genomen met duurzaamheid als drijvende kracht. In dit werk sta je nooit alleen en moet je kunnen vertrouwen op de mensen die je dagelijks om je heen hebt. Net als in een familie letten wij daarom goed op elkaar. Zo voelt Bork anno 2022 nog steeds als een hecht familiebedrijf waar een prettige werksfeer voorop staat. 

Focus op innovatie

Persoonlijke en toegankelijke sfeer

Ruimte voor jouw vooruitgang

Bork bouwt aan de toekomst

Specifieke vaardigheden
Bork vindt het belangrijk om te investeren in de toekomst; ook in die van jou! Bij Bork steken we dan ook veel energie in het bouwen aan jouw toekomstdromen én carrièremogelijkheden. Werken bij Bork als koploper in de sloopbranche vraagt namelijk om steeds meer specifieke vaardigheden. Vaardigheden die niet altijd direct aansluiten op de huidige branche-opleidingen. Daarom zijn we continu in gesprek met opleidingsinstituten om doorgroeimogelijkheden te kunnen en blijven bieden.


De slopers van morgen
We investeren in slopersopleidingen, zoals die van het Alfa College (MBO-2) in Hoogeveen. Elke periode hebben we drie stageplekken beschikbaar voor BBL studenten op de sloop. Ook geven we intern veel aandacht aan innovatieve vaardigheden en het werken met ons moderne machinepark. Zo proberen we onze kennis en kunde over te dragen aan de nieuwe generatie en investeren we in de slopers van morgen.