Het verhaal van

Nick Tol

Nick is sinds augustus 2022 werkzaam bij Bork in de functie van chauffeur. Hiervoor werkte hij al 10 jaar in de transportwereld toen hij het tijd vond voor een nieuwe werkomgeving. Via zijn vriendenkring werd Nick getipt over een vrijkomende functie, waarna hij een open sollicitatie stuurde en werd uitgenodigd voor een kennismaking.
Nick heeft altijd de chauffeursopleiding willen doen, maar omdat hij te jong was koos hij er voor om eerst de opleiding tot monteur te volgen. Toen hij oud genoeg was, heeft Nick toch de overstap gemaakt en de chauffeursopleiding afgerond.

"Er heerst een prettige werksfeer en we hebben het onderling leuk met elkaar. Als er thuis iets aan de hand is, wordt er altijd gekeken naar de mogelijkheden."

Circulaire werkomgeving

In je omgeving en op het werk zie je veel hergebruik van materialen. Maar in Nick zijn dagelijkse werk veranderd er daardoor niet veel, hij komt nog steeds veel op werklocaties van Bork, maar dat is om containers te wisselen. Wel is het zo dat hij vaker naar Tussenstation moet rijden om daar materialen af te leveren die worden opgeslagen. Nick verbaast zich er wel eens over wat er allemaal kan met het materiaal wat uit de bestaande gebouwen wordt gehaald. “Dat bedenk je van te voren niet.”

Bork als werkgever

“Er heerst een prettige werksfeer en we hebben het onderling leuk met elkaar. Als er thuis iets aan de hand is, wordt er altijd gekeken naar de mogelijkheden. Het is een flexibele werkgever waar een goede balans tussen werk- en privé mogelijk is. Ook qua materieel is alles super in orde.”

Qua werkzaamheden vindt Nick het leuk dat er veel afwisseling is. Je komt bij zowel particulieren als op eigen slooplocaties waar je collega’s treft. Er is veel vrijheid in het werk, soms een strakke planning, maar veelal kun je jouw dag zelf indelen. Regio Noord-Nederland, waar Nick zijn werk uitvoert, past hem wel: “Daar in het westen is het mij veel te druk”, vertelt hij grappend.

Ambities bij Bork

Nick geeft aan dat wanneer er een doorgroei mogelijkheid is, hij hier misschien wel voor open staat. “Misschien komt er ooit iets op mijn pad en wil ik daardoor van de auto af, maar ik zou nu niet kunnen bedenken wat dat moet zijn.”

vacatures 0

Open sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over Bork? Maar staat jouw vacature er niet bij?
Stuur dan een open sollicitatie per mail. We maken graag kennis met je!

Medewerkers over Bork