Het verhaal van

Jeroen Aanen

Jeroen begon na zijn VWO aan een apothekersopleiding. Deze rondde hij niet af; hij was zoekende naar wat hij écht wilde. Via een bijbaan bij een ander sloopbedrijf ontstond de liefde en fascinatie voor het vak. Jeroen kende Bork al van naam en toen hij een vacature voorbij zag komen, heeft hij direct gesolliciteerd. Het bleek een goede match. Inmiddels bekleedt Jeroen een uitdagende en uiteenlopende functie. Zo stuurt hij de uitvoerders aan, verzorgt hij de juiste documentatie voor de verschillende sloopopdrachten, is hij medeverantwoordelijk voor een werkwijze die voldoet aan alle richtlijnen en veiligheidseisen waaraan een sloopbedrijf moet voldoen en het aanvragen van vergunningen. Daarnaast verschaft hij – intern- duidelijkheid door middel van (werk)planningen.

"Helaas heerst er nog steeds het stigma van de ‘simpele, ruige’ sloper. Daarom is het leuk om mensen te verrassen met onze kennis van zaken en onze vooruitstrevende en innovatieve kijk."

Een circulaire werkomgeving

“Veel van onze opdrachtgevers verwachten tegenwoordig dat een groot gedeelte van de sloop circulair wordt uitgevoerd. Als innovatief sloopbedrijf toont Bork aan dat we in deze ontwikkeling een vooruitstrevende rol spelen. Zo maken onze projectleiders van tevoren een inschatting van welke materialen in aanmerking komen voor hergebruik. Eerder draaide het misschien meer om een voordelig kostenplaatje; nu merk je dat steeds meer grote organisaties heel bewust nadenken over hun verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. De rol van Bork is ook om anderen daarvan bewust te maken en het gesprek aan te gaan. Het is één van de manieren waarop wij toonaangevend zijn.”

Bork als werkgever

“Bij Bork is geen dag hetzelfde. Elke dag moet ik, naast de reguliere werkzaamheden, inspelen op wat de dag me brengt en word ik getoetst op mijn kennis en kunde. Bij Bork ben je geen nummer, iedereen telt mee en doet ertoe. ’s Middags lunchen we altijd gezamenlijk in de kantine. De sfeer is gebroederlijk en iedereen is heel benaderbaar. Je kunt ook altijd bij Jan en Roelof Bork naar binnen stappen. Ze zijn heel betrokken, ook als er in de persoonlijke sfeer dingen spelen. Helaas heerst er nog steeds het stigma van de ‘simpele, ruige’ sloper. Daarom is het leuk om mensen te verrassen met onze kennis van zaken en onze vooruitstrevende en innovatieve kijk op de branche. Als dat stigma zou kloppen, zouden we überhaupt niet kunnen bestaan als bedrijf! Ik heb veel contact met opdrachtgevers en die geven ook vaak complimenten over onze werkwijze. Die blijk van waardering geeft echt een goed gevoel.”

vacatures 0

Open sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over Bork? Maar staat jouw vacature er niet bij?
Stuur dan een open sollicitatie per mail. We maken graag kennis met je!

Medewerkers over Bork