Wat wij doen voor de overheid?

Voor de overheid biedt Bork een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit, het milieu en de omgeving. Van opdrachtgevers als gemeenten en provincies tot aan de rijksoverheid en defensie; wij saneren schadelijke stoffen en halen objecten en gebouwen weg, zodat er ruimte ontstaat voor renovatie en vooruitgang. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, gebouwen voor het onderwijs en het gevangeniswezen. Maar ook vlieg- en (internationale) marinebasissen vallen onder onze mogelijke werklocaties binnen deze sector.

Bent u op zoek naar ruimte voor vooruitgang?

Wij onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. 0528 - 33 12 25

Recente projecten

Circulaire demontage school Ruinerwold
Bij Bork draait alles om het ‘nieuwe slopen’. Dit betekent dat wij niet alleen een gebouw of installatie weghalen, of demonteren, maar ook meedenken in het gehele bouwproces.
Renovatiesloop en asbestsanering Melkhal Enschede
Onze missie bij Bork is het zorgen voor een veilig en duurzaam gebruik van gebouwen. Vanuit die missie, en een prettige samenwerking rondom een sloopproject in het verleden, heeft de Rabobank ons de opdracht gegeven om de oude Melkhal aan de Raiffeisenstraat in Enschede klaar te maken voor een nieuwe invulling.
Sloop brug Hasselt
Bij Bork staat ieder sloopproject in het teken van vakmanschap met oog voor veiligheid, kwaliteit en respect voor de omgeving. Deze aspecten kwamen wederom samen bij de sloop van een brug over de Klinkerweg te Hasselt. Door deze brug te demonteren, hebben we ruimte geschapen voor het plaatsen van een nieuwe en veiligere variant.