Wat doen wij binnen de projectontwikkeling?

Vanuit een circulair gedachtegoed treedt Bork op het gebied van diverse sloopwerken op als sparringpartner van projectontwikkelaars en aannemers. Wij dragen bij in een goede planvorming en risicoanalyse voorafgaand aan een project en doen een inschatting van het benodigde budget om alles zo goed mogelijk af te kaderen. Gedurende het project ontzorgen we van A tot Z; van het begeleiden van sloopmeldingen/- vergunningen tot aan verschillende onderzoeken, zoals een asbestinventarisatie en onderzoeken in het kader van de Wet Natuurbescherming. Wij denken mee met alle eisen en (prijs)behoeften die vanuit de opdrachtgever naar voren komen.

Bent u op zoek naar ruimte voor vooruitgang?

Wij onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. 0528 - 33 12 25

Recente projecten

Circulaire demontage school Ruinerwold
Bij Bork draait alles om het ‘nieuwe slopen’. Dit betekent dat wij niet alleen een gebouw of installatie weghalen, of demonteren, maar ook meedenken in het gehele bouwproces.
Renovatiesloop en asbestsanering Melkhal Enschede
Onze missie bij Bork is het zorgen voor een veilig en duurzaam gebruik van gebouwen. Vanuit die missie, en een prettige samenwerking rondom een sloopproject in het verleden, heeft de Rabobank ons de opdracht gegeven om de oude Melkhal aan de Raiffeisenstraat in Enschede klaar te maken voor een nieuwe invulling.
Sloop brug Hasselt
Bij Bork staat ieder sloopproject in het teken van vakmanschap met oog voor veiligheid, kwaliteit en respect voor de omgeving. Deze aspecten kwamen wederom samen bij de sloop van een brug over de Klinkerweg te Hasselt. Door deze brug te demonteren, hebben we ruimte geschapen voor het plaatsen van een nieuwe en veiligere variant.