Verslag Drentse Onderneming van 2020!

Bork Groep is in 2020 genomineerd voor Drentse Onderneming van het jaar en heeft het tot de finale geschopt. Daar zijn we enorm trots op. Hieronder een verslag hoe we deze periode hebben beleefd.

Elk jaar organiseert de Stichting Drentse Onderneming van het jaar een verkiezing. Het doel hiervan is het stimuleren van de Drentse economie door het zichtbaar maken van de bedrijvigheid in de regio en het bieden van een relevant netwerk. Uit de 153 inzendingen die zijn gedaan, heeft de organisatie uiteindelijk 10 bedrijven gekozen die strijden om deze titel! Deze 10 bedrijven zijn op 16 juni 2020 via een persbericht bekend gemaakt en onze nominatie was voor ons een grote verrassing. In september was de nominatiebijeenkomst waar we de gelegenheid kregen onszelf te presenteren en te laten zien door middel van een pitch. Na deze avond werd bekend dat we bij de top 3 zaten en op 9 februari 2021 een gooi mochten doen naar deze prestigieuze titel.

Eind januari is de jury op bezoek geweest op onze locatie in Stuifzand. Overigens voor een groot deel digitaal vanwege de corona maatregelen. Op deze middag is door de directie ons bedrijf gepresenteerd en heeft de jury rond mogen kijken. 9 februari was het tijd voor de finale. De finaleavond is door veel medewerkers online gevolgd. Dit werd door Bork mogelijk gemaakt door alle medewerkers te voorzien van een borrelpakketje die de middag voor de finaleavond is geleverd! De avond was spannend en wat hebben we ons bedrijf op een mooie manier in het zonnetje mogen zetten. Maar helaas, wij zijn niet de Drentse onderneming van het jaar 2020 geworden.

Samen met onze collega’s maken wij Bork tot een fantastische allround dienstverlener waar we met z’n allen trots op kunnen zijn. Door in te zetten op ruimte voor vooruitgang maken we onze organisatie klaar voor de volgende generatie. Daarnaast zetten we vol in op innovatie waarbij we ook oog hebben voor onze collega’s en de omgeving. Ook hierin maken we ruimte voor onze mensen en ruimte voor ontwikkeling.

We hebben de hele rit als fantastisch ervaren en hebben gemerkt dat ons bedrijf in de regio enorm wordt gewaardeerd. Bedankt voor alle leuke berichten die we hebben mogen ontvangen en ook zonder deze prijs/titel staan wij voor u klaar!

Gerelateerde berichten

18 april 2024

Grip op grondstoffen en hergebruik

Lees meer
+
20 maart 2024

Circulaire Bouwinnovatie

Lees meer
+
02 september 2021

Eerste vlog online!

Lees meer
+