Het verhaal van... Ronald Klomp

Ronald werkt sinds november 2019 bij Bork. Vanaf zijn 14e is hij al bezig met vrachtwagens, eerst in de schoonmaak en later als chauffeur. Begin november 2019 besloot hij dat hij meer thuis wilde zijn vanwege zijn familie. Toen de Bork vacature voorbij kwam, klikte het meteen. “Als chauffeur bij Bork slaap ik bijna elke avond thuis, behalve als er bijzonderheden of calamiteiten zijn. Alles gaat in mooi overleg.”

'Als jij voor Bork een stap extra wilt zetten, willen ze dat ook voor jou doen'

Ronald Klomp Allround chauffeur bij Bork

Bork als werkgever

“De sfeer bij Bork voelt heel goed, je wordt hier direct geaccepteerd. Iedereen staat klaar om je iets te leren en uit te leggen, ze gooien je niet in het diepe. Je kunt je collega’s altijd bellen bij vragen, of gewoon voor de gezelligheid. Het contact onderling is warm en er zijn geen drempels. Als er iets moet gebeuren, wordt er altijd keurig overlegd. Verder is elke dag afwisselend en uitdagend, je komt op veel verschillende slooplocaties. Elke plek is weer anders en daar leer je van.”

Ambities bij Bork

“Het werk bij Bork is niet keer op keer hetzelfde riedeltje. Dat biedt ook ruimte om jezelf te ontwikkelen. En wil je bijvoorbeeld een extra studie volgen? Dan word je daar ook bij geholpen. Als jij voor Bork een stap extra wilt zetten, willen ze dat ook voor jou doen. Hier geldt echt: wat je geeft, haal je eruit. Zo heb ik sinds kort een eigen auto gekregen van slechts een jaar oud. Puur omdat ik goede inzet toonde. Zoiets bevestigt dat je het werk goed doet.”

Openstaande vacatures

Meewerkend voorman sloopwerken

Uren:
Fulltime (40 uur) uur p/w
Functie:
Meewerkend voorman sloopwerken
Locatie:
Stuifzand (nabij Hoogeveen)

Open solicitatie

Uren:
0 uur p/w
Functie:
Open solicitatie
Locatie:
Onbekend