Het verhaal van...
Heddy Vos

Heddy is in 2007 bij Bork begonnen als werkvoorbereider in het asbest. Hiervoor werkte Heddy bij een woningstichting. Op het moment dat zij toe was aan een nieuwe werkomgeving zag zij de vacature bij Bork. En nu, jaren later, maakt zij nog steeds deel uit van het team.

'80% van mijn werkplezier komt voort uit mijn collega’s. Het is natuurlijk belangrijk dat je de werkzaamheden die je uitvoert leuk vindt, maar je collega’s zijn nog belangrijker.'

Heddy Vos Werkvoorbereider asbest

Bork als werkgever…

Het sollicitatiegesprek destijds was leuk en informeel, vertelt Heddy. En dat is ook hoe zij Bork als werkgever ziet. Daarbij is Bork een werkgever met oog voor de werk – privé balans. “Ik ben op fulltime basis begonnen, maar toen ik kinderen kreeg ben ik parttime gaan werken. Maar de urenindeling die we hadden afgestemd werkte voor mij niet, in goed overleg hebben we dit toen aangepast. Het is fijn dat dit kan”. En dit geldt nog, vertelt Heddy, als er thuis iets is, krijg je in overleg alle ruimte.

Wat het werk voor Heddy zo leuk maakt is het klantcontact en het feit dat je samen met je collega’s een goed eindresultaat aflevert. “80% van mijn werkplezier komt voort uit mijn collega’s. Het is natuurlijk belangrijk dat je de werkzaamheden die je uitvoert leuk vindt, maar je collega’s zijn nog belangrijker. Voor de lockdown van 2020 lunchten we altijd gezamenlijk aan de keukentafel, ik hoop dat dit terugkomt. ” De werkdag van Heddy kan niet gepland worden, het loopt toch altijd anders. Dit maakt dat het werk na 16 jaar nog steeds uitdagend is.”

Ambities bij Bork…

Heddy heeft nog jonge kinderen en zoals het nu geregeld is, is het goed. Het kan best zijn dat wanneer haar meiden wat ouder zijn, ze wat meer wil werken of er juist wat anders bij wil gaan doen, maar dat ziet ze tegen die tijd wel. “Als het begint te kriebelen, kijken we wel weer verder, gelukkig kan dat bij Bork. Voor nu is werk en privé goed in balans en dat vind ik belangrijk.”

 

 

Circulaire werkomgeving…

Heddy is in haar werk eigenlijk alleen met asbest bezig, daar heb je niet veel te maken met circulariteit. Waar circulariteit wel in terugkomt zijn de isolatiechips. Deze worden uit bestaande woningen gehaald en later teruggeplaatst. Ook merkt zij dat het opdrachtgevers bezig houdt en binnen Bork wordt er natuurlijk goed ingespeeld op deze ontwikkelingen.

Vacatures

Meewerkend voorman sloopwerken

Uren:
Fulltime (40 uur) uur p/w
Functie:
Meewerkend voorman sloopwerken
Locatie:
Stuifzand (nabij Hoogeveen)

Open solicitatie

Uren:
0 uur p/w
Functie:
Open solicitatie
Locatie:
Onbekend