Wat doen wij voor woningcorporaties?

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren. In opdracht verzorgen wij de totale sloop, mutatie en het planmatig onderhoud van woningen. Bij de ontwikkeling of renovatie van woonwijken voorzien wij in diverse sloop- en saneringswerkzaamheden. Staan er bijvoorbeeld woningen leeg in afwachting van een nieuwe huurder, dan kunnen wij de sanering van schadelijke stoffen, zoals asbest in daken, voor onze rekening nemen.

Ook voor de particuliere klant kunnen wij de sloop of een sanering van de woning verzorgen.

Bent u op zoek naar ruimte voor vooruitgang?

Wij onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. 0528 - 33 12 25

Recente projecten

Circulaire demontage school Ruinerwold
Bij Bork draait alles om het ‘nieuwe slopen’. Dit betekent dat wij niet alleen een gebouw of installatie weghalen, of demonteren, maar ook meedenken in het gehele bouwproces.
Renovatiesloop en asbestsanering Melkhal Enschede
Onze missie bij Bork is het zorgen voor een veilig en duurzaam gebruik van gebouwen. Vanuit die missie, en een prettige samenwerking rondom een sloopproject in het verleden, heeft de Rabobank ons de opdracht gegeven om de oude Melkhal aan de Raiffeisenstraat in Enschede klaar te maken voor een nieuwe invulling.
Sloop brug Hasselt
Bij Bork staat ieder sloopproject in het teken van vakmanschap met oog voor veiligheid, kwaliteit en respect voor de omgeving. Deze aspecten kwamen wederom samen bij de sloop van een brug over de Klinkerweg te Hasselt. Door deze brug te demonteren, hebben we ruimte geschapen voor het plaatsen van een nieuwe en veiligere variant.