Positieve impact op vastgoed, mens en maatschappij

“Wij zijn uit hetzelfde hout gesneden”

In de wereld van vastgoedverbetering en renovatie is samenwerking het sleutelwoord voor succes. SW Vastgoedverbetering en Bork Groep, beide gevestigd in Hoogeveen, bundelen al jarenlang hun krachten. Dat heeft volgens Jan-Ewout Bouwmeester, hoofd van de renovatieafdeling bij SW Vastgoedverbetering, maar één reden: “Wij zijn uit hetzelfde hout gesneden.”

Positieve impact op vastgoed, mens en maatschappij

“Bij SW Vastgoedverbetering richten we ons voornamelijk op het verbeteren van vastgoed voor woningcorporaties, wat zo’n 95% van onze werkzaamheden omvat. We onderscheiden ons in planmatig onderhoud en grootschalige verduurzaming, waarbij we streven naar een positieve impact op vastgoed, mensen en maatschappij. Onze werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het vervangen van isolerend glas, dragen niet alleen bij aan het verbeteren van woongenot en het verlagen van energierekeningen, maar zorgen ook voor persoonlijk contact met bewoners. Dit stelt ons in staat om eventuele problemen te signaleren en door te geven aan de corporatie, waardoor we bijdragen aan een veilige en comfortabele leefomgeving.”

SW Vastgoedbeheer & Bork Groep

“Onze samenwerking is gebaseerd op het vinden van de juiste oplossingen op een efficiënte manier, waarbij we beiden onze boterham kunnen verdienen. Het is een uitgebalanceerde mix van inzet en strategie. Als partners zijn we als hand en voet: onlosmakelijk en aanvullend. Bork verwijdert het glas inclusief de asbesthoudende kit en SW plaatst dan aansluitend (op dezelfde dag) het glas zodat de woning weer wind en waterdicht is. Ook de weg van de toekomst waarin circulariteit een groot aandeel heeft, ziet men de noodzaak en kans om hierin samen te werken. De ligging van onze locaties vergemakkelijkt onze samenwerking en versterkt onze lokale aanpak, wat resulteert in een positieve impact op het vastgoed, mens en maatschappij.”

Gerelateerde artikelen

Heb je nog
een vraag?

Snelle reactie nodig? Stel je vraag via WhatsApp.
Geen haast? Stuur dan een contactformulier.