Het verhaal van... Thomas Minke

Thomas is ooit in een hele andere sector begonnen. Via werk in een bakkerij is hij uiteindelijk in de bouwsector terecht gekomen, waar hij verschillende aspecten verkend heeft. Gedurende de jaren is de ambitie van Thomas behaald en is hij uitgegroeid tot uitvoerder. Na 12 jaar bij een andere werkgever te hebben gewerkt, wilde Thomas iets nieuws. Bij Bork kreeg hij die kans: “Ik kende Bork al via bekenden, het ‘ons-kent-ons-gevoel’ stond me wel aan. Ik heb altijd gedacht, mochten ze me bellen dan sta ik ervoor open. Toen werd ik twee jaar geleden gebeld met de vraag, ‘kom je bij ons werken?’”

'Als iets goed is kun je dat hier zeggen, maar als iets niet goed is mag dat ook. Sterker nog, dat wordt juist gewaardeerd.'

Thomas Minke Uitvoerder bij Bork

Bork als werkgever

“Het werk binnen Bork is erg afwisselend. Je start ’s ochtends zelf je werk op en afhankelijk van de drukte en planning voor de komende dagen beslis je of je eerst een lopend project afrondt of een nieuw project opstart. Het is aan jou om alles zo efficiënt mogelijk in te delen. Iedereen kan hier gewoon bij elkaar naar binnen komen lopen, dat is heel prettig. Hier stapt iemand van de directie eerder bij jou in de auto dan andersom! Dit draagt wel echt bij aan de fijne werksfeer. Als iets goed is kun je dat hier zeggen, maar als iets niet goed is mag dat ook. Sterker nog, dat wordt juist gewaardeerd.”

Een circulaire werkomgeving

“Als uitvoerder krijg je continu te maken met praktische vragen. Bijvoorbeeld tijdens de opstartfase van nieuw: ‘Hoe zorg ik ervoor dat dit goed verloopt? Wat voor een kraan is er nodig? Hoe hoog moet de steiger zijn?’ Alles wat maar bijdraagt aan een goede uitvoering van het project, dit kan dus ook een werkinstructie zijn wanneer de opstartfase afgerond is. Bij elk project krijgen we te maken met de vraag of er herbruikbare materialen zijn. Dat is iets waar Bork zich al van begin af aan serieus mee bezighoudt.”

Uitgelichte vacatures

Meewerkend voorman sloopwerken

Uren:
Fulltime (40 uur) uur p/w
Functie:
Meewerkend voorman sloopwerken
Locatie:
Stuifzand (nabij Hoogeveen)

Open solicitatie

Uren:
0 uur p/w
Functie:
Open solicitatie
Locatie:
Onbekend