Het verhaal van... Rudie Oort

Rudie werkt alweer 22 jaar bij Bork. Na een agrarische opleiding zou Rudie in eerste instantie een veehouderbedrijf overnemen, maar vanwege allerlei omstandigheden ging dit niet door. Na op verschillende plekken te hebben gesolliciteerd, werd Rudie via een vriend gebeld door Bork. Tijdens een eerste gesprek met een kopje koffie werd duidelijk dat er een goede klik was. Rudie kon direct beginnen.

'Als je iets anders wilt doen of proberen, wordt daar serieus naar gekeken. Wat je hier vindt, vind je niet snel ergens anders.'

Rudie Oort Kraanmachinist bij Bork

Een circulaire werkomgeving

“Toen ik begon als kraanmachinist bij Bork was het een voordeel dat ik vanuit mijn achtergrond al wat ervaring had met het werken met machines. Mijn dagen bij Bork zijn heel wisselend; vanuit mijn functie ben ik breed inzetbaar. De ene keer ben ik bezig met de sloop van luifels voor diverse tankstations, de andere keer word ik ingezet bij bedrijfspanden of schuren die grote brandschade hebben opgelopen. In alles wat ik doe zie ik de rol van circulariteit en hergebruik terugkomen.”

Bork als werkgever

“Bork is uitgegroeid tot een groot bedrijf, dus het contact met mijn collega’s is wisselend. Als er iets is, dan staan ze hier in alle opzichten voor je klaar. Echt, een dikke pluim! Een telefoontje en er staat direct iemand bij je. Ook word je vrij gelaten, zolang je jouw eigen verantwoordelijkheid neemt. Als je iets anders wilt doen of proberen, wordt daar serieus naar gekeken. Bork staat voor heel veel open. Dit alles maakt Bork voor mij een ontzettend mooi bedrijf. Wat je hier vindt, vind je niet snel ergens anders.”

Uitgelichte vacatures

Meewerkend voorman sloopwerken

Uren:
Fulltime (40 uur) uur p/w
Functie:
Meewerkend voorman sloopwerken
Locatie:
Stuifzand (nabij Hoogeveen)

Open solicitatie

Uren:
0 uur p/w
Functie:
Open solicitatie
Locatie:
Onbekend