Het verhaal van...
Jordy Kuiper

Jordy werkt al geruime tijd voor Bork. Eerst op uitzendbasis maar sinds januari 2021 is Jordy in vaste dienst getreden bij Bork Asbestsaneringen als DTA-er.
Begonnen in de wegenbouw en daarna uitgezonden om te gaan werken in Ponypark Slagharen.
Vanuit het uitzendbureau kwam na een tijdje de vraag of Jordy niet wilde werken in de asbestsaneringsbranche. Er was namelijk grote behoefte aan goeie vakkrachten. Jordy aarzelde geen moment en liet zich omscholen tot asbestsaneerder en ging aan de slag bij Bork Asbestsaneringen. Dit beviel van beide kanten goed en Jordy groeide door naar zijn huidige functie van DTA (Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering).

“Het mooiste van het werken bij Bork zijn de fijne collega’s en de vrijheid die je krijgt in de uitvoering van je werkzaamheden. Je dient je eigen verantwoordelijkheid te nemen en je wordt niet de hele dag gecontroleerd. Er is wederzijds vertrouwen en dat voelt goed.

''Er is wederzijds vertrouwen en dat voelt goed.''

Jordy Kuiper Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering

Bork als werkgever…

Mijn werk bestaat uit het verwijderen van asbesthoudende materialen waarbij ik de ploeg aanstuur, maar ook zelf meewerk. We doen het met elkaar en iedereen staat vaak voor elkaar klaar. Wat ik als fijn ervaar is dat je iedereen kunt aanspreken en bevragen, de lijnen zijn kort.

Ambities bij Bork…

Ik ga met plezier naar het werk. Elke klus is weer anders, het is afwisselend werk. Voorlopig vind ik in dit werk nog meer dan voldoende uitdaging. Ik ben tevreden!

Circulaire werkomgeving…

Als asbestsaneerder heb je daar persoonlijk wat minder mee te maken. Wij zorgen voor een veilige (werk)omgeving door het asbest te verwijderen en apart af te voeren uit de diverse gebouwen en installaties zoals is voorgeschreven. Ook signaleren wij onvoorzien asbest en zorgen we ervoor dat dit verwijderd wordt voordat de sloopwerkzaamheden gaan plaatsvinden. Er wordt namelijk altijd eerst asbest verwijderd uit de gebouwen en daarna komen de collega’s van Bork Sloopwerken. Ik zie wel dat zij veel meer in aanraking komen met het onderwerp circulair. Zij moeten bijvoorbeeld op de werkplek zelf alles al van te voren scheiden en herbruikbare materialen demonteren.”

Vacatures

Meewerkend voorman sloopwerken

Uren:
Fulltime (40 uur) uur p/w
Functie:
Meewerkend voorman sloopwerken
Locatie:
Stuifzand (nabij Hoogeveen)

Open solicitatie

Uren:
0 uur p/w
Functie:
Open solicitatie
Locatie:
Onbekend