Het verhaal van... Harco Seinen

Harco werkt inmiddels bijna zeven jaar bij Bork. Harco komt oorspronkelijk uit de bouwwereld, waar hij op een gegeven moment vanwege tijden van de crisis op zoek moest naar een nieuwe werkgever. Via een bekende binnen de asbestsanering bij Bork is hij bij dit bedrijf terecht gekomen. Een geheel nieuw bedrijf met nieuwe werkzaamheden. “Ik heb direct mijn DTA papieren gehaald om binnen de asbestsanering aan de slag te kunnen.”

'Ik heb veel vrijheid om alles zelf te regelen. Bork is erg vooruitstrevend en als bedrijf continu in beweging. '

Harco Seinen DTA-deskundig toezichthouder asbestverwijdering bij Bork

Bork als werkgever

“Mijn werk bij Bork bestaat uit het toezicht houden op en aansturen van mijn collega’s op de werklocaties voor asbestsanering waarbij ik zelf ook meewerkend ben. De werkzaamheden lopen erg uiteen; van verschillend binnenwerk zoals het saneren van vensterbanken, leidingen en vloerbedekkingen, tot aan sanering buiten waarbij je kunt denken aan locaties met brandschade en golfplaten bij daken, schuren etc. Bescherming mijn collega’s, de omgeving en mijzelf staat daarbij altijd voorop. Zo werken we met afschermende tenten en beschermende kleding waarbij we continu de zorg dragen voor het niet verspreiden van schadelijke deeltjes in de open lucht. Het werk bij Bork bevalt erg goed. Ik heb veel vrijheid om alles zelf te regelen. Bork is erg vooruitstrevend en als bedrijf continu in beweging. Dat is heel fijn. Iedereen hier is heel toegankelijk en betrokken, ook op persoonlijk vlak.”

Ambities bij Bork

“Bij Bork krijg je genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Zo is een collega laatst nog benaderd voor de functie van uitvoerder en kreeg ik samen met een andere collega de kans om een project te begeleiden op Curaçao. Omdat wij vaak in veel situaties klaarstaan om te helpen, bood Bork ons deze unieke kans. Het ging om de sanering van een golfplaten dak van een marinebasis dat onder Nederlandse regelgeving gesloopt moest worden. Wat ik ontzettend fijn vond, was dat alles door Bork keurig geregeld was. Van paspoort tot verblijf, kosten noch moeite werden gespaard.”

Uitgelichte vacatures

Meewerkend voorman sloopwerken

Uren:
Fulltime (40 uur) uur p/w
Functie:
Meewerkend voorman sloopwerken
Locatie:
Stuifzand (nabij Hoogeveen)

Open solicitatie

Uren:
0 uur p/w
Functie:
Open solicitatie
Locatie:
Onbekend