Het verhaal van...
Pascal Lamain

Pascal is ongeveer 3 jaar geleden bij Bork gestart. “Oorspronkelijk zou ik beginnen in de asbestsanering, maar werd ik eerst een maand in de handsloop geplaatst. Dit beviel me eigenlijk zo goed, dat ik graag in de sloop wilde blijven. En dat kon!
Ik heb de opleiding werktuigbouwkunde gedaan. Na deze opleiding ben ik terecht gekomen in de aluminium kozijnenbranche. Door goede verhalen die ik via vrienden hoorde die al bij Bork werkten, ben ik uiteindelijk ook bij Bork terechtkomen. De warmte van het bedrijf spreekt me het meeste aan.”

''De warmte van het bedrijf spreekt me het meeste aan''

Pascal Lamain Handsloper

Bork als werkgever…

“Ik zie Bork als een nette werkgever die weten wat ze doen. Ze weten ook wie het beste bij welke klus past. Als collega’s onderling kunnen we goed met elkaar. Iedereen helpt elkaar waar het nodig is en waar het kan. Ik ben nu een allround handsloper en alle voorkomende werkzaamheden pak ik aan.”

Ambities bij Bork...

“Ik ben nog steeds elke dag gemotiveerd en ga met plezier naar het werk. Over een paar jaar hoop ik door te groeien naar voorman. Ik volg nu ook de opleiding Allround sloper II – voorman bij het Alfa College in Hoogeveen. Zo heb ik straks een goede basis om door te groeien naar de functie van voorman.”

Circulaire omgeving…

Op de vraag of Pascal merkt dat we meer circulair zijn gaan werken, antwoordt hij dat hij meer kijk heeft gekregen op het hergebruik van materialen. “In mijn dagelijkse werkzaamheden merk ik dat ik steeds vaker moet demonteren in plaats van slopen. Het kost wel meer tijd om op deze manier te werken, maar ik vind het goed dat je dingen hergebruikt in plaats van het te slopen en weg te gooien.

Zo demonteer ik bijvoorbeeld steeds meer kozijnen uit gebouwen die direct al vanaf de klus naar de nieuwe eigenaar gaan. Alle andere her te gebruiken materialen gaan naar de HUB op de Stadterij en worden vanuit daar verkocht.”

Vacatures

Magazijnbeheerder klein materieel

Uren:
40 uur p/w
Functie:
Magazijnbeheerder klein materieel
Locatie:
Stuifzand (nabij Hoogeveen)

Commerciële binnendienst medewerker

Uren:
40 uur p/w
Functie:
Commerciële binnendienst medewerker
Locatie:
Stuifzand (nabij Hoogeveen)

Open solicitatie

Uren:
0 uur p/w
Functie:
Open solicitatie
Locatie:
Onbekend