Het verhaal van... Kirsten Boven

Kirsten werkt sinds november 2018 bij Bork. Na haar secretaresse opleiding ging Kirsten aan het werk bij een afvalinzamelingsbedrijf waar zij de planning verzorgde van de recycling afdeling. De wereld van recycling sprak Kirsten direct aan. Om zichzelf door te kunnen ontwikkelen, solliciteerde Kirsten na een tijdje op een meer veelzijdige functie in de wegenbouw en recycling. Op het moment dat Kirsten weer toe was aan wat nieuws, viel haar oog via Facebook op de vacature van Bork Groep voor de functie administratief medewerkster recycling en weegbrugwerkzaamheden. De omschrijving sprak Kirsten aan en door navraag en contacten via chauffeurs bij haar toenmalige werkgever werd Kirsten nog enthousiaster. Ze solliciteerde en sinds die tijd maakt Kirsten met veel plezier deel uit van het vijfkoppige team van Bork Recycling.

Als we Kirsten vragen wat haar zo aanspreekt binnen Bork dan antwoordt zij zonder aarzelen dat Bork de blik op de toekomst richt, professioneel is en een breed scala aan disciplines biedt. Geen dag is hierdoor hetzelfde en de tijd vliegt voorbij. Na even nadenken zegt Kirsten ook nog dat de ruimte voor ontwikkeling en de algehele uitstraling en sfeer binnen Bork voor haar doorslaggevend zijn geweest om hier aan de slag te gaan.

'Bork is een positieve werkgever met de blik op de toekomst gericht'

Kirsten Boven Administratief medewerkster Recycling

Bork als werkgever

“Bork is een positieve werkgever met de blik op de toekomst gericht. De werkzaamheden zijn veelzijdig en er worden veel nieuwe zaken ingezet samen. Zo is er vorig jaar een nieuw weeg- en factureerprogramma in gebruik genomen wat een hele verbetering heeft bewerkstelligd. Met het gehele team is dit programma gevuld en verder uitgewerkt naar een systeem dat goed in het bedrijf past. Er heerst onderling een gemoedelijke sfeer. Door corona mist wel de gezelligheid aan de keukentafel. Dat was altijd even een pauzemoment waar veel gelachen werd. Bork pakt de hele situatie van corona verder goed op en de combinatie van werken vanuit huis en de mogelijkheid dit af te wisselen met werken op kantoor is goed vol te houden tot nu toe. Er wordt goed meegedacht met alle medewerkers in deze situatie”.

Ambities bij Bork

De afval- en recyclingwereld spreken Kirsten nog altijd heel erg aan. In de toekomst zou Kirsten wel richting het leidinggeven willen groeien. Het aansturen van mensen lijkt haar een mooie uitdaging. Zoals bijvoorbeeld het aansturen van de recyclingwerf en haar medewerkers. Ook het bijdragen aan de circulaire economie ervaart Kirsten als een toegevoegde waarde. Door steeds verder te digitaliseren op de afdeling wordt de papierstroom steeds minder. Verder adviseert Kirsten de klanten over het scheiden van afval en hoe dit zo efficiënt mogelijk kan. Ook geeft zij uitleg over hoe Bork omgaat met het omzetten van de vrijkomende betonstroom uit sloopwerkzaamheden naar de oorspronkelijke grondstoffen zoals betonzand en betongranulaat.

Vacatures

Open solicitatie

Uren:
0 uur p/w
Functie:
Open solicitatie
Locatie:
Onbekend