Het verhaal van... Eef Gordijn

Voor hij bij Bork kwam, was Eef altijd al werkzaam als kraanmachinist. Daarnaast is hij in zijn vrije uurtjes actief binnen de landbouw en houdt hij zich bezig met de organisatie van evenementen op het gebied van muziek en motorcross. Toen Eef eenmaal solliciteerde bij Bork werd hij al snel op gesprek gevraagd. Het bleek een goede klik. In vergelijking met eerdere werkgevers vindt Eef bij Bork de structuur en vastigheid waar hij naar op zoek was.

'Bork zorgt als bedrijf uitgebreid voor haar omgeving'

Eef Gordijn Terreinchef en kraanmachinist bij Bork

Een circulaire werkomgeving

“Bork is een hartstikke mooi bedrijf. Door middel van kranen en shovels zorg ik er in mijn dagelijks werk voor dat allerlei afvalstromen worden klaargestoomd voor hergebruik en nieuwe verkoop. Ik denk dat het heel goed is dat we ons zoveel focussen op recycling, je ziet dit in alles terug bij Bork. Onze klanten vragen ook steeds meer naar materialen die ze na de sloop terug kunnen krijgen in de vorm van kwaliteitsproduct waar ze weer iets mee kunnen. Dat is mooi om te zien.”

Bork als werkgever

“Ik heb vooral veel contact met klanten en een paar vaste chauffeurs. Maar iedereen let op elkaar bij Bork. Als ik dat vergelijk met andere werkgevers, klopt dit aspect bij Bork heel goed. Als er iets is, kun je dat hier rustig delen. En dan hoeft het echt niet alleen om vakinhoudelijke dingen te gaan, juist ook op mens-niveau staan ze voor je klaar. Jan en Roelof Bork zijn heel benaderbaar, je voelt geen afstand of drempels om contact te zoeken. Ze doen ook hun best om te zorgen voor derden, zoals ingehuurde machinisten en chauffeurs. Bork zorgt als bedrijf uitgebreid voor haar omgeving.”

Uitgelichte vacatures

Magazijnbeheerder klein materieel

Uren:
40 uur p/w
Functie:
Magazijnbeheerder klein materieel
Locatie:
Stuifzand (nabij Hoogeveen)

Commerciële binnendienst medewerker

Uren:
40 uur p/w
Functie:
Commerciële binnendienst medewerker
Locatie:
Stuifzand (nabij Hoogeveen)

Open solicitatie

Uren:
0 uur p/w
Functie:
Open solicitatie
Locatie:
Onbekend