Bork Groep genomineerd voor Drentse Onderneming van 2020!

Bork Groep is genomineerd voor Drentse Onderneming van het jaar 2020 en daar zijn we enorm trots op. Inmiddels hebben we al veel reacties en felicitaties mogen ontvangen waarvoor dank!

Elk jaar organiseert de Stichting Drentse Onderneming van het jaar een verkiezing. Het doel hiervan is het stimuleren van de Drentse economie door het zichtbaar maken van de bedrijvigheid in de regio en het bieden van een relevant netwerk.

Uit de 153 inzendingen die zijn gedaan, heeft de organisatie uiteindelijk 10 bedrijven gekozen die gaan strijden om de titel! Deze 10 bedrijven zijn op 16 juni 2020 via een persbericht bekend gemaakt en onze nominatie was voor ons een grote verrassing.

In september is de nominatiebijeenkomst waar we de gelegenheid krijgen onszelf te presenteren en te laten zien door middel van een pitch. Mochten we na deze avond bij de top 3 zitten dan doen we op 24 november een gooi naar deze prestigieuze titel. We hebben de prijs zelf natuurlijk nog niet binnen en is er nog een hele weg te gaan maar het feit dat we al zo ver zijn gekomen rechtvaardigt onze trots en waardering voor al onze collega’s.

Gerelateerde berichten

08 januari 2021

BAS - Bork Autonome Services

Lees meer
+
04 december 2020

Update circulaire HUB

Lees meer
+
25 september 2020

Earth Overshoot Day

Lees meer
+